Първоначално публикувано от adv_petrov
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
С какъв размер гуми и джанти ще си карате 156 те зимата
Collapse
X
-
Не знам как ви зажулват джанти 15' аз с 16' никога не съм имал подобен проблем, веднъж една ми сгъна задния калник и тогава опираше леко в гумата и й направи ивичка. Освен тогава досега не са ми опирали никога.Alfa Romeo 156 1.8 TS 144 hp
Comment
-
колеги имам следния проблем
Аз съм с 156 sport wagon TI, взех я с 17ки, но дойде зимата и искам да слагам зимни гуми.Понеже от предната кола ми останаха чисто нови 15ки Toyo исках да ги сложа тях но нямах джанта.Взех една джанта оригиналната на 156 с малките кръгове, и отивам на гумаджията и ония пробва да ги сложи ама вика не влизат ....Нали са от такава кола все пак защо ?!?!?!156 TI 1.9 140hp
Comment
-
Първоначално публикувано от Zarius Покажи съобщениеколеги имам следния проблем
Аз съм с 156 sport wagon TI, взех я с 17ки, но дойде зимата и искам да слагам зимни гуми.Понеже от предната кола ми останаха чисто нови 15ки Toyo исках да ги сложа тях но нямах джанта.Взех една джанта оригиналната на 156 с малките кръгове, и отивам на гумаджията и ония пробва да ги сложи ама вика не влизат ....Нали са от такава кола все пак защо ?!?!?!
Освен да ти опира в спирачните апарати,понеже си ТI, друг проблем не виждам.
В такъв случай се ориентирай към по-големи джанти .Last edited by undy; d.m.y г., 09:46.156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци-ex.
159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда
Comment
-
И аз съм с оригиналния размер. Взех тези гуми https://maxcar.bg/gumi/letni/syron-b...2F16&results=1 през октомври месец. Изкарах тази зима с тях, мисля и другата година да съм с тях, нямам намерения да си купувам нови.
Comment
Comment