Известие

Collapse
No announcement yet.

С какъв размер гуми и джанти ще си карате 156 те зимата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от adv_petrov Покажи съобщение
    Слагай смело. Все пак да знаеш че с 4ма души с висока скорост през бабуни - задните позажулват в калобраната.
    мен повече ме притеснява отпред като завиват гумите да не опират в предната част на под калника.
    Last edited by tonov; d.m.y г., 22:30.
    1,8 16v TS 144кс,1998г

Comment

• Не знам как ви зажулват джанти 15' аз с 16' никога не съм имал подобен проблем, веднъж една ми сгъна задния калник и тогава опираше леко в гумата и й направи ивичка. Освен тогава досега не са ми опирали никога.
      Alfa Romeo 156 1.8 TS 144 hp

Comment

• Аз си карам с оригиналния размер 205/55/16 зимните са Michelin Alpin A4,супер доволен,без никакви проблеми.Струва си всяка стотинка,макар да са скъпи.

Comment

• Моята я карам с 225/45/17 и до сега не съм имал никакви проблеми.
          Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

• колеги имам следния проблем
            Аз съм с 156 sport wagon TI, взех я с 17ки, но дойде зимата и искам да слагам зимни гуми.Понеже от предната кола ми останаха чисто нови 15ки Toyo исках да ги сложа тях но нямах джанта.Взех една джанта оригиналната на 156 с малките кръгове, и отивам на гумаджията и ония пробва да ги сложи ама вика не влизат ....Нали са от такава кола все пак защо ?!?!?!
            Attached Files
            156 TI 1.9 140hp

Comment

• Моята 156 я карам с оригиналните телефони 15". Гумите,ханкок уинтър айсепт,размер 195/65/15

-----------
              Пай сеее ...
              Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

• Първоначално публикувано от Zarius Покажи съобщение
                колеги имам следния проблем
                Аз съм с 156 sport wagon TI, взех я с 17ки, но дойде зимата и искам да слагам зимни гуми.Понеже от предната кола ми останаха чисто нови 15ки Toyo исках да ги сложа тях но нямах джанта.Взех една джанта оригиналната на 156 с малките кръгове, и отивам на гумаджията и ония пробва да ги сложи ама вика не влизат ....Нали са от такава кола все пак защо ?!?!?!
                Кое, къде не влиза?
                Освен да ти опира в спирачните апарати,понеже си ТI, друг проблем не виждам.
                В такъв случай се ориентирай към по-големи джанти .
                Last edited by undy; d.m.y г., 09:46.
                156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
                147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
                159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

• Мдаа по големи са апаратите и си сложих просто 17 ки на джантите
                  156 TI 1.9 140hp

Comment

• И аз съм с оригиналния размер. Взех тези гуми https://maxcar.bg/gumi/letni/syron-b...2F16&results=1 през октомври месец. Изкарах тази зима с тях, мисля и другата година да съм с тях, нямам намерения да си купувам нови.

Comment

Working...
                    X